Werkwijze

Benieuwd hoe een samenwerking met mij verloopt en hoe ik te werk ga? Je leest het hier!

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismakingsgesprek

Een goede klik is belangrijk voor een waardevolle samenwerking. We plannen een kennismakingsgesprek in en kijken of we een match zijn. Vanuit daar maken we de keus of we samen aan de slag gaan.

2. Strategie en content

We duiken in jouw ideale klant, doelgroep en bedrijf. Aan de hand van een vragenlijst kijken we hoe we jouw bedrijf het beste kunnen positioneren op social media en welke content het beste past bij jouw bedrijf. Dit bespreken we samen in de strategische kick-off.

3. We gaan aan de slag!

Ik maak een contentkalender en vraag jou om eventuele foto’s en video’s aan te leveren. Heb nog geen foto’s of video’s? Dan kijken we samen hoe we ze zelf kunnen schieten of ik stuur in overleg met jou, iemand van mijn team naar je toe om op locatie te shooten.

4. Evalueren en bijsturen

De resultaten zal ik analyseren en ik bekijk welke content goed scoort. Aan de hand daarvan zal ik de content voor de maand erop verbeteren zodat we blijven groeien. Tussendoor houden we contact over de resultaten. 

5. Contact

Tijdens de samenwerking blijven we in contact via mail en WhatsApp. Het kan zijn dat ik je af en toe een mail stuur of een persoonlijk bericht op WhatsApp als ik vragen heb over bepaalde inhoudelijke informatie. Heb je vragen? Ik ben van maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 18:00 bereikbaar en zal op werkdagen binnen 24 uur reageren. 

Veelgestelde vragen

Social media beheer is voor ambitieuze ondernemers die willen groeien in naamsbekendheid, omzet en meer rust willen ervaren in het ondernemerschap. Ben jij een ambitieuze ondernemer met een product of dienst en wil jij social media strategisch inzetten? Dan is het zeker iets voor jou! Vul het vragenformulier in of plan direct een kennismakingsgesprek in.

De samenwerking voor social media beheer is minimaal 6 maanden. In deze 6 maanden kan ik mij volledig gaan focussen op jouw bedrijf en mij volledig verdiepen in jouw producten en/of diensten.

Na 6 maanden is het pas echt mogelijk om een constante groei op jouw social media kanalen te zien. Social media marketing is namelijk een lange termijn strategie. De samenwerking kan nadat de 6 maanden over zijn worden verlengd naar 6 of 12 maanden.

Dat hangt af van jouw doelen, doelgroep en de kanalen. Wil je hierover sparren? Stuur mij dan gerust een WhatsApp bericht of mail en ik denk graag met je mee. Na het invullen van het vragenformulier neem ik persoonlijk contact met je op zodat we samen een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. 

Het volledige social media beheer wordt voor je uit handen genomen. Van het bedenken, creëren, vormgeven van de posts en het schrijven van de teksten. Er zijn een paar punten die van jou worden verwacht. 

 • Het aanleveren van foto’s en video’s (in overleg kan ik iemand van mijn team naar je toesturen om foto’s en video’s te schieten)
 • Het beheren van de reacties en privé berichten (in overleg kun je de reacties en privé berichten door mij laten beheren).

Ik neem het volledige beheer voor je uit handen. Hierbij kun je denken aan:

 • Stylen van de accounts 
 • Het schrijven van de posts
 • Het vormgeven van de posts 
 • Het bewerken van de reels
 • Het maken van de story’s
 • Reageren op reacties onder de posts
 • Inplannen van de posts
 • Analyseren van de resultaten
 • Hashtags onderzoek

Het zal niet nodig zijn om van tevoren feedback te geven op de social media posts. Tijdens onze samenwerking verdiep ik mij volledig in jouw bedrijf. Zie je iets wat je aangepast zou willen hebben? Stuur mij gerust een berichtje op WhatsApp en ik zal het zo snel mogelijk voor je regelen.

Nee, ik houd mij bezig met het beheer van de social media kanalen van jouw bedrijf. Daar komt al heel veel bij kijken zoals het schrijven van teksten, vormgeven van posts, analyseren van de resultaten en nog veel meer.

Ik geloof in het inzetten van experts, daarom werk ik samen met fotografen en videografen. In overleg met jou kunnen we een shoot inplannen. 

Een social media manager inhuren is zeker een investering. Maar het is een investering die veel oplevert: je hebt meer tijd voor het runnen van je bedrijf en je hoeft je geen zorgen te maken over het bedenken, uitwerken en plaatsen van content. 

Het is dus relatief voordeliger om een social media manager in te schakelen. Want jouw tijd is ook waardevol. 

Ga eens bij jezelf na: wat kost het om de investering NIET te doen? Hoeveel tijd ben je kwijt als je het zelf blijft doen? Hoeveel levert dat je op? Hoeveel potentiële klanten loop je daarmee mis? 

De werkzaamheden voor het social media beheer worden telkens één volledige maand vooruit gewerkt.

De betaling voor het social media beheer dient elke maand vooruit betaald te worden. Je ontvangt een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Referenties

Lynn Eeftink, Lofty Manner

Shelley is leergierig, creatief en een echte teamplayer. Het was prettig om met haar te werken omdat ze enthousiast is en tevens goede vragen stelt, wat mij weer scherp hield. Deze creatieve topper wil je in je team hebben!

Christel de Gier, The Excellent Project

Ik leerde Shelley kennen doordat zij aan de slag ging met social media en positionerings strategie voor een gezamenlijke klant. Vanuit een strategisch oogpunt wist zij de kern te noemen, trends aan te tikken en met vernieuwende content aan te komen. Niet gek dat Gabriëlla en ik Shelley vroegen om ons logo te ontwerpen voor The Excellent Project. Ook hier heeft zij creativiteit en vernieuwing laten zien!

Suzy Zeylmaker, Lofty Manner

Shelley is een echte topper om mee samen te werken! Ze is altijd enthousiast, denkt goed mee en is een harde werker. Daarnaast is ze flexibel, ambitieus en heeft ze altijd een lach op haar gezicht. Het is super fijn om met je samen te werken Shelley!

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Vul de vragenlijst in en dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Social Media BeheerPlan een kennismaking!