Werkwijze

Benieuwd hoe een samenwerking met mij verloopt en hoe ik te werk ga? Je leest het hier!

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismakingsgesprek

Een goede klik is belangrijk voor een waardevolle samenwerking. We plannen een kennismakingsgesprek in en kijken of we een match zijn. Vanuit daar maken we de keus of we samen aan de slag gaan.

2. Strategie en content

We duiken in jouw ideale klant, doelgroep en bedrijf. Aan de hand van een vragenlijst kijken we hoe we jouw bedrijf het beste kunnen positioneren op social media en welke content het beste past bij jouw bedrijf. Dit bespreken we samen in de strategische kick-off.

3. We gaan aan de slag!

Ik maak een contentkalender en vraag jou om eventuele foto’s en video’s aan te leveren. Heb nog geen foto’s of video’s? Dan kijken we samen hoe we ze zelf kunnen schieten of ik stuur in overleg met jou, iemand van mijn team naar je toe om op locatie te shooten.

4. Evalueren en bijsturen

De resultaten zal ik analyseren en ik bekijk welke content goed scoort. Aan de hand daarvan zal ik de content voor de maand erop verbeteren zodat we blijven groeien. Tussendoor houden we contact over de resultaten. 

5. Contact

Tijdens de samenwerking blijven we in contact via mail en WhatsApp. Het kan zijn dat ik je af en toe een mail stuur of een persoonlijk bericht op WhatsApp als ik vragen heb over bepaalde inhoudelijke informatie. Heb je vragen? Ik ben van maandag t/m vrijdag 09:00 t/m 18:00 bereikbaar en zal op werkdagen binnen 24 uur reageren. 

Veelgestelde vragen

Social media beheer is voor ambitieuze ondernemers die willen groeien in naamsbekendheid, omzet en meer rust willen ervaren in het ondernemerschap.

Ben jij een ambitieuze ondernemer met een product of dienst en wil jij social media strategisch inzetten? Dan is het zeker iets voor jou!

Plan een kennismakingsgesprek in en ik kijk met je mee of ik je kan helpen.

De samenwerking voor social media beheer is minimaal 3 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Tijdens de samenwerking verdiep ik mij in jouw bedrijf en in jouw producten en/of diensten.

Na 3 maanden is het pas echt mogelijk om de groei op jouw social media kanalen te zien. Social media marketing is namelijk een lange termijn strategie. Het gaat om content plaatsen, evalueren en bijsturen. 

De samenwerking kan nadat de 3 maanden over zijn maandelijks worden opgezegd met een opzegtermijn van 30 dagen. 

Dat hangt af van de doelen van jouw bedrijf en je doelgroep. Het Zichtbaar pakket is voor ondernemers die meer uit hun social media willen halen en willen groeien in naamsbekendheid.

Wil je echt groeien in meer klanten, naamsbekendheid en omzet? Dan raad ik het Groei pakket aan. Als je nog meer wilt halen uit social media en overal zichtbaar wil zijn, zodat je ideale klant niet meer om je heen kan dan kan je het beste kiezen voor het Expert pakket.

Wil je sparren over welk pakket het beste bij jouw bedrijf past? Stuur mij een bericht op WhatsApp of plan een kennismakingsgesprek in dan denk ik graag met je mee.

Een goede klik is belangrijk voor een waardevolle samenwerking. We plannen een kennismakingsgesprek in en kijken of we een match zijn. 

Wanneer we besluiten om samen aan de slag gaan, gaan we eerst bekijken hoe we jouw bedrijf het beste kunnen positioneren op social media. Dit doen we door een kick-off meeting in te plannen waarin we helemaal duiken in jouw bedrijf, doelen, doelgroep en ideale klant.

Daarna gaan we aan de slag! Ik analyseer elke maand de resultaten en tussendoor blijven we in contact via mail en WhatsApp. Ook is er elke maand een mogelijkheid om een connect call in te plannen om de content te bespreken en samen te brainstormen.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Klik hier voor een uitgebreide uitleg over mijn werkwijze.

Het volledige social media beheer wordt voor je uit handen genomen. Van het bedenken, creëren, vormgeven van de posts, het schrijven van de teksten, het creëren van de reels en analyseren van de resultaten.

Er zijn een paar punten die van jou worden verwacht:

 • Het aanleveren van foto’s en video’s (in overleg kan ik of iemand van mijn team naar je toesturen om foto’s en video’s te schieten)
 • Het beheren van de reacties en privé berichten. Ik zal zelf ook reageren op DM’s en reacties, maar het is fijn als je deze zelf ook in de gaten houd! 

Ik neem het volledige beheer van A tot Z voor je uit handen. Hierbij kun je denken aan:

 • Social Media Strategie: Voordat we aan de slag gaan hebben we een kick-off meeting en stellen we de social media strategie op. 
 • Social Media Styling: Bio optimalisatie voor Instagram, highlights bijwerken en de Facebook omslagfoto.
 • Content creatie: het tekstueel en visueel vormgeven van social media posts.
 • Story’s: het creëren van interactieve story’s.
 • Copywriting: het schrijven van pakkende teksten die jouw doelgroep aanspreken.
 • Video editing: het bewerken van video’s voor reels.
 • Community beheer: het reageren op reacties, DM’s en reposten van user generated content.
 • Planningsystemen: de benodigde planningssystemen voor het inplannen van social media posts.
 • Handmatig posten: handmatig posten van reels en story’s.
 • Statistieken: Elke maand een social media rapport met de resultaten. De statistieken worden geanalyseerd, daarop bij ik welke posts goed werken zodat we de volgende maand bij kunnen sturen en telkens kunnen verbeteren.
 • Hashtag onderzoek: hashtag onderzoek en het algoritme van social media veranderd continu, dit houd ik voor je in de gaten en ik zorg ervoor dat alles up to date is. 

Tijdens onze samenwerking hoef je je geen zorgen te maken over het vooraf geven van feedback op de social media posts. Ik zal me volledig verdiepen in jouw bedrijf, zodat ik precies weet welke boodschap we willen overbrengen. Mocht je toch iets zien dat je graag aangepast wilt hebben, stuur me dan gerust een berichtje op WhatsApp en ik zal het zo snel mogelijk voor je regelen.

In de eerste maand zal ik wat vaker om feedback vragen voordat ik de posts publiceer, om er zeker van te zijn dat we de juiste richting op gaan en jouw visie perfect vertegenwoordigen. Maar na verloop van tijd zal ik jouw stijl en voorkeuren goed begrijpen, waardoor we naadloos kunnen samenwerken voor het beste resultaat.

Nee, ik houd mij bezig met het beheer van de social media kanalen van jouw bedrijf. Daar komt al heel veel bij kijken zoals het opzetten van de social media strategie, content creëren, teksten schrijven, video’s editten, story’s maken, analyseren van de resultaten en bij sturen waar nodig etc.

Ik werk ik samen met een professionele fotograaf om de meest prachtige foto’s voor jouw social media te kunnen schieten. We kunnen samen afspreken dat ik ook langs kom tijdens de fotoshoot zodat ik een aantal video’s kan vastleggen die we kunnen gebruiken voor reels. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw content opvalt en indruk maakt op jouw volgers.

Een social media manager inhuren is zeker een investering. Maar het is een investering die veel oplevert: je hebt meer tijd voor het runnen van je bedrijf en je hoeft je geen zorgen te maken over het bedenken, uitwerken en plaatsen van content. 

Soms is het dus relatief voordeliger om een social media manager in te schakelen. Want jouw tijd is ook waardevol. Ga eens bij jezelf na: wat kost het om de investering niet te doen? Hoeveel tijd ben je kwijt als je het zelf blijft doen? Hoeveel potentiële klanten loop je daarmee mis?

Als je twijfelt of vragen hebt kun je mij altijd een WhatsApp bericht sturen, dan denk ik open en eerlijk met je mee. Of bekijk hier de ervaringen van andere ondernemers. 

Omdat er altijd vooruit gepland wordt om jouw social media content zorgvuldig voor te bereiden, vragen we je vriendelijk om de betaling voor het social media beheer elke maand vooruit te voldoen.

Geen zorgen, je ontvangt een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen, zodat je voldoende tijd hebt om alles in orde te maken.

Jij kunt je volledig focussen op jouw bedrijf terwijl ik jouw social media tot in de puntjes uit handen neem!

Referenties

Arezu Aghasi, LYHO Jewelry

Our Social Media Manager Shelley has been phenomenal. With a deep understanding of various platforms, she’s customized strategies aligning perfectly with our brand. Her creativity in content creation is significant. Exceptional at communication, she has fostered a highly productive relationship with our team. Highly recommend for any business aiming to maximize their digital presence.

Mayke Niestadt, Inner Beauty Retreat

We loooved working with Shelley! Ze heeft zichzelf laten zien als een betrokken, kundige, zelfstandige en creatief persoon met de juiste team spirit. We zouden haar met liefde opnieuw inhuren en aanbevelen aan opdrachtgevers die creatieve en technische ondersteuning zoeken in hun onderneming. Until we meet again, Shelley!

Suzy Zeylmaker, Lofty Manner

Shelley is een echte topper om mee samen te werken! Ze is altijd enthousiast, denkt goed mee en is een harde werker. Daarnaast is ze flexibel, ambitieus en heeft ze altijd een lach op haar gezicht. Het is super fijn om met je samen te werken Shelley!

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Plan een kennismakingsgesprek.

Social Media BeheerPlan een kennismaking!