Hi, ik ben Shelley.

Hi, ik ben Shelley Verheij en als Social Media Manager is het mijn missie om ondernemers – voornamelijk in de beauty en wellness branche te helpen aan een constante groei op social media – meer leads, klanten en omzet zodat ze voldoende tijd hebben om te focussen op hun onderneming.

Ik was 18 jaar oud toen ik begon met mijn opleiding Creative Business en naast mijn voltijd hbo-studie een aantal toffe opdrachten binnenhaalde. Toen ik begon met studeren dacht ik gelijk al: is dit het? Ik wil meer! Meer uitdaging! Een sprong in het diepe wagen.

Naast mijn opleiding heb ik altijd een ‘serieuze’ parttimebaan gehad in de marketing. Veel van mijn klasgenoten vonden dit gek. Zo zei een klasgenoot tegen mij: “Waarom geniet je niet nog even van je studentenleven en neem je niet een chille studentenbaan?!” Ik was heel erg trots dat ik de werkervaring op kon doen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als Social Media Manager, Content Creator, Content Marketeer en Marketplace Specialist.

Nu help ik ondernemers naar een ijzersterke social media marketing strategie zodat zij meer leads, klanten en omzet binnenhalen.


Social Media Beheer

Ik neem het volledige social media beheer voor je uit handen zodat jij je kunt focussen op het runnen van je bedrijf. Tijdens onze samenwerking ben ik jou sparringpartner en kun je mij via WhatsApp bereiken.

Ik wil hulp met mijn social media kanalen!

Strippenkaarten

Marketing ondersteuning voor jouw bedrijf. Van social media, design tot aan de website. Ik help je graag zodat jij je kunt focussen op het runnen van je onderneming.

Dit wil ik!

Social Media Templates

De op maat gemaakte social media templates maak ik aan de hand van de huisstijl van jouw bedrijf. Je bent binnen enkele minuten klaar met het bedenken, creëren en vormgeven van je social media content.

Dit wil ik!

Overige diensten

Als we besluiten om 1 op 1 aan de slag te gaan met het social media beheer kan ik je ook helpen met e-mail marketing, website aanpassingen en het vormgeven van flyers en posters.

Dit wil ik!

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Plan een afspraak in mijn agenda voor een videocall of stuur me een berichtje op WhatsApp.

Bekijk werkwijzePlan afspraak