Social Media Kit

Met een strategisch social media plan trek je moeiteloos jouw ideale klanten aan en zet je een sterke positionering neer voor jouw bedrijf. Wat resulteert in meer bereik, klanten en een hogere omzet. De social media kanalen zijn nou eenmaal hét visitekaartje van jouw bedrijf en de eerste indruk die je achterlaat bij potentiële klanten.

Klinkt goed!

De voordelen van de Social Media Kit

  • Je hebt een ijzersterk social media plan waarmee je direct aan de slag kunt en gepersonaliseerde templates.

 

  • Je bent up-to-date van de laatste trends en hebt concrete tips en adviezen hoe je de online positionering naar een hoger niveau kan tillen.

 

  • Je krijgt extra creativiteit, nieuwe inzichten en een frisse blik. Je hebt weer veel ideeën en inzichten om mee aan de slag te gaan.

 

  • Je investeert in een strategie die je écht wat oplevert namelijk een sterke positionering op social media, passende contentpijlers en een duidelijke en visuele branding.

Dit wil ik!

Wat houdt de Social Media Kit in?

Doelstellingen

SMART-doelstellingen voor de social media kanalen van jouw bedrijf die je helpen groeien naar je eind doel.

Positionering

Een sterke positionering als bedrijf en krachtige branding waardoor jouw ideale klant moeiteloos wordt aangetrokken.

Doelgroep

Een doelgroep analyse en persona die jouw ideale klant tot in de puntjes beschrijft zorgt voor een doelgerichte aanpak.

Onderzoek

Onderzoek naar jouw branche en jouw doelgroep om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Branding

Een kleurenpallet, tone of voice en twintig gepersonaliseerde templates aan de hand van de huisstijl van jouw bedrijf.

Contentpijlers

Concrete content pijlers waarop jouw content wordt gecreëerd en een duidelijke herkenning van jouw bedrijf.

Ben je klaar voor om jouw social media kanalen strategisch en professioneel in te zetten?

De Social Media Kit bevat een social media strategie op maat en twintig gepersonaliseerde social media templates in de huisstijl van jouw bedrijf.

Social Media Kit

 397,00 excl. btw

Dit wil ik!

Zij gingen je voor

Christel de Gier, The Excellent Project

Ik leerde Shelley kennen doordat zij aan de slag ging met social media en positionerings strategie voor een gezamenlijke klant. Vanuit een strategisch oogpunt wist zij de kern te noemen, trends aan te tikken en met vernieuwende content aan te komen. Niet gek dat Gabriëlla en ik Shelley vroegen om ons logo te ontwerpen voor The Excellent Project. Ook hier heeft zij creativiteit en vernieuwing laten zien!

Lynn Eeftink, Lofty Manner

Shelley is leergierig, creatief en een echte teamplayer. Het was prettig om met haar te werken omdat ze enthousiast is en tevens goede vragen stelt, wat mij weer scherp hield. Deze creatieve topper wil je in je team hebben!

Suzy Zeylmaker, Lofty Manner

Shelley is een echte topper om mee samen te werken! Ze is altijd enthousiast, denkt goed mee en is een harde werker. Daarnaast is ze flexibel, ambitieus en heeft ze altijd een lach op haar gezicht. Het is super fijn om met je samen te werken Shelley!

Veelgestelde vragen

De Social Media Kit is voor ondernemers die hun social media strategie willen verbeteren en hun onderneming naar een hoger niveau willen tillen. Je doet de marketing nu zelf, maar wilt hiervoor een expert inzetten om betere resultaten te behalen en meer leads, klanten en omzet te genereren.

Het Social Media Plan is een eenmalige investering waarmee je een ijzersterke strategie neerzet helemaal gericht en gepersonaliseerd op jouw bedrijf. Je krijgt:

  • Een social media strategie op maat
  • 20 social media templates op maat

Het is eventueel mogelijk om daarna door te stromen naar Social Media Beheer. Deze samenwerking is voor minimaal 6 maanden.

Zeker! Social media verandert continu en als Social Media Manager is het mijn vak en blijf ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en trends.

Aan de hand van het Social Media Plan herpositioneren wij jouw bedrijf en daaruit krijg je ook weer nieuwe inzichten om mee aan de slag te gaan. Een frisse blik kan geen kwaad.

Daarnaast is het een investering in jouw bedrijf om jouw strategie als een huis neer te zetten zodat je meer leads, klanten en omzet kunt genereren uit de social media kanalen van jouw bedrijf.

Zij gingen je voor

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Vul de vragenlijst in en dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Social Media BeheerPlan een call!