Naomie Rellum - InLei & Lash Art Pro

Shelley kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik was op zoek naar een oplossing om taken zoals social media uit handen te gaan geven. Ik kwam er niet meer aan toe waardoor, mijn pagina’s niet zo actief waren als dat ik wilde en daardoor ook niet alles eruit haalde wat er uit te halen valt. Social media is voor mijn bedrijf een manier om te communiceren met mijn klanten en potentiële klanten. Een moodboard, een referentie naar wat de klant kan verwachten en hoe ons bedrijf te werk gaat. Het moet leven en dat deed het niet meer voor mijn gevoel. Dat stond dus volledig stil en dus eigenlijk behoorlijk zonde. Ik was mij heel bewust dat ik hier iets liet liggen wat ik juist nodig heb om te groeien als bedrijf. Naast dat ik steeds minder tijd kreeg ervoor, mis ik ook totaal de kennis en vaardigheid van de mogelijkheden van social media en marketing. En toen kwam Shelley voorbij in een story van een klant van mij. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel. Ze luistert naar je wensen en komt met een voorstel. Ze denkt mee en er is onderling goed contact. Ze denkt echt voor het bedrijf en maakt inhoudelijke content helemaal in stijl van het bedrijf. Het geeft mij veel rust en een fijn gevoel dat mijn sociale kanalen up en running zijn. Dat iemand er zorg voor draagt met dezelfde visie en wil om te groeien is fijn. Ik kan nu al niet meer zonder Shelley.

Thirza Schaap & Peter Verheijde - CX Unraveled

Shelley heeft onze website gebouwd en onze verwachting overtroffen door haar snelheid, deskundigheid, flexibiliteit en proactiviteit! Binnen een paar weken hadden wij een coole website staan waar we al veel complimenten over hebben gekregen. Wij zullen dan ook Shelley bij iedereen aanbevelen!

Johan de Boon, Lennart van den Herik - Performance Trainers

Shelley heeft ons super geholpen. Ze heeft onze website vorm gegeven qua opzet en layout. Ze denkt actief mee in het proces van opzetten en verbeteren, hierdoor voor ons de ideale partner. Ook is ze enorm flexibel in haar werk en altijd bereikbaar wat erg prettig is. Dit zorgt voor beide kanten van een prettige en duurzame samenwerking.

Tina van Hese - PMU Tina

Voordat ik met Shelley ging samenwerken werkte ik samen met een andere communicatie specialist waar ik niet tevreden over was. Ik was al bezig met mijn Instagram en Facebook maar dat kostte me veel tijd. Het is heel fijn dat Shelley zelfstandig aan de slag gaat. Ik heb een veel betere samenwerking met Shelley en ik voel me gehoord en gezien. Ze bedenkt leuke ideeën en ik krijg sinds dat ik met haar aan de slag ben gegaan steeds meer aanvragen voor PMU behandelingen en cursussen binnen. Ik zou Shelley zeker aanraden aan meerdere bedrijven omdat ze ook meedenkt en meekijkt naar de wensen van de klant.

Lynn Eeftink - Lofty Manner

Shelley is leergierig, creatief en een echte teamplayer. Het was prettig om met haar te werken omdat ze enthousiast is en tevens goede vragen stelt, wat mij weer scherp hield. Deze creatieve topper wil je in je team hebben!

Christel de Gier - The Excellent Project

Ik leerde Shelley kennen doordat zij aan de slag ging met social media en positionerings strategie voor een gezamenlijke klant. Vanuit een strategisch oogpunt wist zij de kern te noemen, trends aan te tikken en met vernieuwende content aan te komen. Niet gek dat Gabriëlla en ik Shelley vroegen om ons logo te ontwerpen voor The Excellent Project. Ook hier heeft zij creativiteit en vernieuwing laten zien!

Diederik Werdmolder - PIN Voorschot

Shelley is een opmerkelijk volwassen zakenvrouw ondanks haar jonge leeftijd. Bovendien is ze erg sterk in het creëren van content en het maken en beheren van websites en social media kanalen. We hebben genoten van haar altijd vrolijke en coöperatieve aanwezigheid op kantoor. Ik kan (Work With) Shelley van harte aanbevelen.

Dwina Winter - PIN voorschot

Voor ons bedrijf PIN Voorschot heeft Shelley als Content Marketeer, 9 maanden ons bedrijf enorm geholpen. Mooie klantencases, artikelen en posts geschreven. Ook de E-mail marketing en de grafische vormgeving is een belangrijk onderdeel waar ze voor ons een duidelijke bijdrage heeft geleverd.

Mayke Niestadt - Inner Beauty Retreat

We loooved working with Shelley! Ze heeft zichzelf laten zien als een betrokken, kundige, zelfstandige en creatief persoon met de juiste team spirit. We zouden haar met liefde opnieuw inhuren en aanbevelen aan opdrachtgevers die creatieve en technische ondersteuning zoeken in hun onderneming. Until we meet again, Shelley!

Arezu Aghasi, LYHO Jewelry

Our Social Media Manager Shelley has been phenomenal. With a deep understanding of various platforms, she’s customized strategies aligning perfectly with our brand. Her creativity in content creation is significant. Exceptional at communication, she has fostered a highly productive relationship with our team. Highly recommend for any business aiming to maximize their digital presence.

Suzy Zeylmaker - Lofty Manner

Shelley is een echte topper om mee samen te werken! Ze is altijd enthousiast, denkt goed mee en is een harde werker. Daarnaast is ze flexibel, ambitieus en heeft ze altijd een lach op haar gezicht. Het is super fijn om met je samen te werken Shelley!

Milano van der Gaag - Joyn the Free

Werken met Shelley ervaar ik als zeer prettig. Shelley heeft er mede voor gezorgd dat de Socials van Joyn the Free naar het volgende niveau gestegen zijn. Deze ambitieuze dame weet wat mooi, hip en trending is. Erg belangrijk voor bedrijven. De onderlinge communicatie verloopt soepel en snel. Shelley is erg flexibel. Ik kan het je zeker aanraden om een samenwerking aan te gaan met Shelley. Je gaat blij zijn met die beslissing!

Nick van der Stam & Sander Dekkers - 12Maté

De samenwerking met Shelley hebben wij als zeer prettig ervaren! Ze reageerde adequaat op onze feedback en pakte dit ook snel op. Ze heeft voor ons een mooi logo en een overzichtelijk brandbook aangeleverd!

Wil je net als deze ondernemers ook aan de slag?

Laten we een kennismakingsgesprek inplannen. Zo kan ik kijken of ik je verder kan helpen en of we een klik hebben. Boek hieronder een kennismakingsgesprek.

Boek een kennismakingsgesprek

Boek een kennismakingsgesprek: