Wat anderen zeggen

Naomie Rellum, InLei Netherlands

Shelley kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik was op zoek naar een oplossing om taken zoals socialmedia uit handen te gaan geven. Ik kwam er niet meer aan toe waardoor, mijn pagina’s niet zo actief waren als dat ik wilde en daardoor ook niet alles eruit haalde wat er uit te halen valt. Social media is voor mijn bedrijf een manier om te communiceren met mijn klanten en potentiële klanten. Een moodboard, een referentie naar wat de klant kan verwachten en hoe ons bedrijf te werk gaat. Het moet leven en dat deed het niet meer voor mijn gevoel. Dat stond dus volledig stil en dus eigenlijk behoorlijk zonde. Ik was mij heel bewust dat ik hier iets liet
liggen wat ik juist nodig heb om te groeien als bedrijf. Naast dat ik steeds minder tijd kreeg ervoor, mis ik ook totaal de kennis en vaardigheid van de mogelijkheden van socialmedia en marketing. En toen kwam Shelley voorbij in een story van een klant van mij. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel. Ze luistert naar je wensten en komt met een
voorstel. Ze denkt mee en er is onderling goed contact. Ze denkt echt voor het bedrijf en maakt
inhoudelijke content helemaal in stijl van het bedrijf. Het geeft mij veel rust en een fijn gevoel dat mijn sociale kanalen up en running zijn. Dat iemand er zorg voor draagt met dezelfde visie en wil om te groeien is fijn. Ik kan nu al niet meer zonder Shelley.

Thirza Schaap, Peter Verheijde & Mariëtte Houten - CX Unraveled

Shelley heeft onze website gebouwd en onze verwachting overtroffen door haar snelheid, deskundigheid, flexibiliteit en proactiviteit! Binnen een paar weken hadden wij een coole website staan waar we al veel complimenten over hebben gekregen. Wij zullen dan ook Shelley bij iedereen aanbevelen!

Christel de Gier, The Excellent Project

Ik leerde Shelley kennen doordat zij aan de slag ging met social media en positionerings strategie voor een gezamenlijke klant. Vanuit een strategisch oogpunt wist zij de kern te noemen, trends aan te tikken en met vernieuwende content aan te komen. Niet gek dat Gabriëlla en ik Shelley vroegen om ons logo te ontwerpen voor The Excellent Project. Ook hier heeft zij creativiteit en vernieuwing laten zien!

Johan de Boon, Lennart van den Herik - Performance Trainers

Shelley heeft ons super geholpen. Ze heeft onze website vorm gegeven qua opzet en layout. Ze denkt actief mee in het proces van opzetten en verbeteren, hierdoor voor ons de ideale partner. Ook is ze enorm flexibel in haar werk en altijd bereikbaar wat erg prettig is. Dit zorgt voor beide kanten van een prettige en duurzame samenwerking.

Suzy Zeylmaker, Lofty Manner

Shelley is een echte topper om mee samen te werken! Ze is altijd enthousiast, denkt goed mee en is een harde werker. Daarnaast is ze flexibel, ambitieus en heeft ze altijd een lach op haar gezicht. Het is super fijn om met je samen te werken Shelley!

Lynn Eeftink, Lofty Manner

Shelley is leergierig, creatief en een echte teamplayer. Het was prettig om met haar te werken omdat ze enthousiast is en tevens goede vragen stelt, wat mij weer scherp hield. Deze creatieve topper wil je in je team hebben!

Nick van der Stam & Sander Dekkers - 12Maté

De samenwerking met Shelley hebben wij als zeer prettig ervaren! Ze reageerde adequaat op onze feedback en pakte dit ook snel op. Ze heeft voor ons een mooi logo en een overzichtelijk brandbook aangeleverd!

Wil je net als deze ondernemers ook aan de slag?

Boek een kennismakingsgesprek