Wat anderen zeggen

Christel de Gier, The Excellent Project

Ik leerde Shelley kennen doordat zij aan de slag ging met social media en positionerings strategie voor een gezamenlijke klant. Vanuit een strategisch oogpunt wist zij de kern te noemen, trends aan te tikken en met vernieuwende content aan te komen. Niet gek dat Gabriëlla en ik Shelley vroegen om ons logo te ontwerpen voor The Excellent Project. Ook hier heeft zij creativiteit en vernieuwing laten zien!

Lynn Eeftink, Lofty Manner

Shelley is leergierig, creatief en een echte teamplayer. Het was prettig om met haar te werken omdat ze enthousiast is en tevens goede vragen stelt, wat mij weer scherp hield. Deze creatieve topper wil je in je team hebben!

Suzy Zeylmaker, Lofty Manner

Shelley is een echte topper om mee samen te werken! Ze is altijd enthousiast, denkt goed mee en is een harde werker. Daarnaast is ze flexibel, ambitieus en heeft ze altijd een lach op haar gezicht. Het is super fijn om met je samen te werken Shelley!

Thirza Schaap, Peter Verheijde & Mariëtte Houten - CX Unraveled

Shelley heeft onze website gebouwd en onze verwachting overtroffen door haar snelheid, deskundigheid, flexibiliteit en proactiviteit! Binnen een paar weken hadden wij een coole website staan waar we al veel complimenten over hebben gekregen. Wij zullen dan ook Shelley bij iedereen aanbevelen!

Nick van der Stam & Sander Dekkers - 12Maté

De samenwerking met Shelley hebben wij als zeer prettig ervaren! Ze reageerde adequaat op onze feedback en pakte dit ook snel op. Ze heeft voor ons een mooi logo en een overzichtelijk brandbook aangeleverd!

Johan de Boon, Lennart van den Herik - Performance Trainers

Shelley heeft ons super geholpen. Ze heeft onze website vorm gegeven qua opzet en layout. Ze denkt actief mee in het proces van opzetten en verbeteren, hierdoor voor ons de ideale partner. Ook is ze enorm flexibel in haar werk en altijd bereikbaar wat erg prettig is. Dit zorgt voor beide kanten van een prettige en duurzame samenwerking.

Wil je net als deze ondernemers ook aan de slag?

Boek een kennismakingsgesprek