Lash Art Pro

Lash Art Pro is hét wimperextensions merk voor zowel beginnende als gevorderden wimperstylisten. Alle producten van Lash Art Pro worden altijd getest door de beste artiesten uit verschillende landen. Lash Art Pro staat voor kwaliteit, creativiteit en werkt samen met de beste artiesten uit de branche.

De samenwerking

De samenwerking begon op 10 oktober 2022. Lash Art Pro is hét wimperextensions merk voor creatieve artiesten en opgezet door Naomie Rellum, eigenaresse van Wimperextensions Benodigdheden. De samenwerking begon met InLei Netherlands en sinds oktober mag ik ook aan de slag voor Lash Art Pro. Inmiddels werken we al langer dan 1 jaar samen. 

Plan een kennismakingsgesprek

Pakket

Social Media Beheer Groei pakket voor Instagram en Facebook. 2 reels, 2 posts / carrousels en 10 story's per week.

Groei

+44 nieuwe Instagram volgers in 30 dagen. 350 meer bezoeken aan het Instagram profiel.

Resultaten

Meer interactie met potentiële klanten. Het Instagram bereik is vergroot met 259,1% wat leid tot meer profielbezoeken en meer klikken op de link naar de website.

Testimonial

Naomie Rellum, Lash Art Pro

"Shelley kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik was op zoek naar een oplossing om taken zoals socialmedia uit handen te gaan geven. Ik kwam er niet meer aan toe waardoor, mijn pagina’s niet zo actief waren als dat ik wilde en daardoor ook niet alles eruit haalde wat er uit te halen valt. Social media is voor mijn bedrijf een manier om te communiceren met mijn klanten en potentiële klanten. Een moodboard, een referentie naar wat de klant kan verwachten en hoe ons bedrijf te werk gaat. Het moet leven en dat deed het niet meer voor mijn gevoel. Dat stond dus volledig stil en dus eigenlijk behoorlijk zonde. Ik was mij heel bewust dat ik hier iets liet liggen wat ik juist nodig heb om te groeien als bedrijf. Naast dat ik steeds minder tijd kreeg ervoor, mis ik ook totaal de kennis en vaardigheid van de mogelijkheden van socialmedia en marketing. En toen kwam Shelley voorbij in een story van een klant van mij. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel. Ze luistert naar je wensten en komt met een voorstel. Ze denkt mee en er is onderling goed contact. Ze denkt echt voor het bedrijf en maakt inhoudelijke content helemaal in stijl van het bedrijf. Het geeft mij veel rust en een fijn gevoel dat mijn sociale kanalen up en running zijn. Dat iemand er zorg voor draagt met dezelfde visie en wil om te groeien is fijn. Ik kan nu al niet meer zonder Shelley."

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Vul de vragenlijst in en dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Social Media BeheerPlan een call!