Inner Beauty Retreat

Inner Beauty Retreat is een retraite voor vrouwen, mannen en ondernemers die klaar zijn om hun leven te veranderen. Inner Beauty Retreat stimuleert mensen door het aanbieden van levens veranderende retraites op Ibiza, evenementen en 1:1 coaching ontworpen om inspiratie, empowerment en innerlijke rust te leveren.

De samenwerking

In een periode van 6 maanden heb ik Inner Beauty Retreat geholpen op projectbasis met het creƫren van content voor hun social media kanalen met focus op visuele content (reels, posts en carrousels).

Plan een kennismakingsgesprek

Pakket

Projectbasis social media beheer en content creatie voor Instagram & Facebook

Groei

In deze periode waren er in totaal 10,6k volgers

Resultaten

Content creatie voor Instagram & Facebook met vooral focus op reels en carrousel posts.

Testimonial

Mayke Niestadt, Inner Beauty Retreat

"We loooved working with Shelley! Ze heeft zichzelf laten zien als een betrokken, kundige, zelfstandige en creatief persoon met de juiste team spirit. We zouden haar met liefde opnieuw inhuren en aanbevelen aan opdrachtgevers die creatieve en technische ondersteuning zoeken in hun onderneming. Until we meet again, Shelley!"

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Vul de vragenlijst in en dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Social Media BeheerPlan een call!