InLei Netherlands

InLei is de nummer 1 professionele productlijn ter wereld voor Lash Stylist en Brow Artist. InLei® is een Italiaans merk van uitmuntendheid voor de ogen. InLei producten zijn dé producten voor het liften, permanenten en verven van wimpers en wenkbrauwen. Alle producten zijn 100% Made in Italy.

De samenwerking

De samenwerking begon in augustus 2022 waarbij we de online zichtbaarheid op social media hebben vergroot door middel van social media beheer. In deze periode hebben we ook twee verschillende product launches gehad.

Plan een kennismakingsgesprek

Pakket

Social Media Beheer voor Instagram en Facebook

Groei

+109 volgers in de drie maanden

Resultaten

Meer interactie met potentiële klanten. Het Instagram bereik is vergroot en er zijn 140% meer profielbezoeken geweest de afgelopen tijd en twee succesvolle productlanceringen wat leidde tot meer verkopen in de webshop.

Testimonial

Naomie Rellum, InLei Netherlands

"Shelley kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik was op zoek naar een oplossing om taken zoals socialmedia uit handen te gaan geven. Ik kwam er niet meer aan toe waardoor, mijn pagina’s niet zo actief waren als dat ik wilde en daardoor ook niet alles eruit haalde wat er uit te halen valt. Social media is voor mijn bedrijf een manier om te communiceren met mijn klanten en potentiële klanten. Een moodboard, een referentie naar wat de klant kan verwachten en hoe ons bedrijf te werk gaat. Het moet leven en dat deed het niet meer voor mijn gevoel. Dat stond dus volledig stil en dus eigenlijk behoorlijk zonde. Ik was mij heel bewust dat ik hier iets liet liggen wat ik juist nodig heb om te groeien als bedrijf. Naast dat ik steeds minder tijd kreeg ervoor, mis ik ook totaal de kennis en vaardigheid van de mogelijkheden van socialmedia en marketing. En toen kwam Shelley voorbij in een story van een klant van mij. Vanaf het eerste contact meteen een goed gevoel. Ze luistert naar je wensen en komt met een voorstel. Ze denkt mee en er is onderling goed contact. Ze denkt echt voor het bedrijf en maakt inhoudelijke content helemaal in stijl van het bedrijf. Het geeft mij veel rust en een fijn gevoel dat mijn sociale kanalen up en running zijn. Dat iemand er zorg voor draagt met dezelfde visie en wil om te groeien is fijn. Ik kan nu al niet meer zonder Shelley."

Laten we kennismaken!

Ben je er klaar voor om jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen? Laten we kennismaken! Dan kunnen we kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen.

Vul de vragenlijst in en dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Social Media BeheerPlan een call!