Mijn verhaal

Hi, ik ben Shelley.

Vanaf jongs af aan was ik altijd al met van alles bezig. Als klein meisje was ik met veel verschillende dingen bezig en heel leergierig om te leren en ik wilde overal beter in worden. Een échte doener en aanpakker dus! Zo zei ik als 10-jarige wijsneus tegen mijn moeder: ‘Mam, ik wil huiswerk! Waarom krijgen we nog geen huiswerk op school? Waarop ze tegen mij zei: ‘Geniet nog even van de tijd dat je jong bent en je geen zorgen hoeft te maken over dingen die je moet doen.’

"Na de middelbare school wist ik nog totaal niet wat ik wilde gaan doen. Maar één ding wist ik zeker: ik wilde anderen helpen met iets waar ik goed in was."

Vanuit mezelf ben ik heel behulpzaam en dat komt denk ik omdat ik het voor een groot deel heb meegekregen vanuit mijn opvoeding. Ik ben half Filipijns en vaak staan Filipijnse mensen bekend als hele warme en behulpzame mensen. Ik ben erg trots op mijn roots en dat is ook mijn drijfveer waarom ik doe wat ik doe. Ik wil met mijn bedrijf anderen helpen. En uiteindelijk heb ik ook een groter doel: geven aan mijn familie in de Filipijnen.

Mijn verhaal

Hoe het allemaal begon...

Toen ik meer interesse begon te krijgen in marketing en dit wel heel erg interessant begon te vinden, koos ik voor de opleiding Creative Business. In het eerste jaar merkte ik al dat ik heel veel leerde alleen nog niet volledig voldoening haalde uit wat ik leerde op school. Ik leerde veel theorie, maar kon het nog niet in de praktijk brengen. Ik wilde meer! Meer uitdaging! Een sprong in het diepe wagen. Zo besloot ik om het roer om te gooien en ging ik vol trots als 18-jarige op 1 januari 2019 naar Rotterdam om mij in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

"Het eerste wat ik dacht: Wow, een nieuw jaar! Een nieuw hoofdstuk, hier heb ik zin in!"

Mijn verhaal

De uitspraak die mij aan het denken zette...

Toen het nieuwe jaar was begonnen ging ik gelijk aan de bak. Ik besloot mijn kennis te delen met mijn omgeving en daaruit kwamen een aantal toffe opdrachten die ik kon doen: social media beheer, websites bouwen, logo’s ontwerpen, fotograferen en nog veel meer. Naast mijn eigen bedrijf en voltijd hbo-studie heb ik ook altijd een ‘serieuze’ parttimebaan gehad in de marketing. Veel van mijn klasgenoten vonden dit gek. Zo zei een klasgenoot tegen mij: ‘’Waarom geniet je niet nog even van je studentenleven en neem je niet een chille studentenbaan?!”. Dit is niet wat ik wilde. Ik wilde groeien en bloeien. In het diepe springen. Vallen en opstaan.

Ik was apetrots dat ik juist zoveel werkervaring heb op kunnen doen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als Social Media Manager, Content Creator, Content Marketeer en Marketplace Specialist. 

Ik heb kunnen werken bij mooie organisaties waar ik veel heb geleerd en veel ervaring heb op kunnen doen. Dat kan niemand meer van mij afpakken. En dit is pas het begin!

Ik startte als een duizendpoot maar besloot later dat ik mij tóch echt op één ding wilde gaan focussen, hetgeen waar ik de meeste passie voor heb: social media.

Dit is mijn passie en wat ik het allerliefste doe!

Het is mijn missie en passie om ondernemers uit de beauty, fashion en wellness branche te helpen op het gebied van social media marketing. Als ondernemer heb je het erg druk met het runnen van je eigen salon. Investeren in marketing is een goede stap om je onderneming nog harder te laten groeien en naar een hoger niveau te brengen. Hoe zou het zijn als je aanvragen voor behandelingen binnenkrijgt, in de tijd dat je met een klant zit?

Over mij
Fun facts

Ik ben een échte food addict. Ik houd van eten, uit eten gaan, koken met familie en vrienden, gezellig borrelen, op het terras zitten in het zonnetje. Heerlijk vind ik het!

Ik ben 5x 1e geworden op het NK Kempo en 1x 2e en 2x 3e geworden op het WK Kempo (vechtsport). Ik ben gedreven, gedisciplineerd, enorm fanatiek en houd ervan om mezelf uit te dagen.

Ik ben een travel freak. Ik houd reizen, nieuwe landen en steden ontdekken, op avontuur gaan. Ik heb altijd ‘fear of missing out’ op vakantie (ik wil alles gezien en gedaan hebben).

En nu is het jouw beurt!

Zojuist heb ik je een kijkje gegeven in mijn leven, maar ik ben ook erg benieuwd naar die jou! Wat is jouw ondernemersverhaal? Wat triggerde je om mijn verhaal te lezen? 

Deel je verhaal hieronder en ik zal op werkdagen binnen 24 uur reageren.