Mijn verhaal

Hi, ik ben Shelley.

Social Media Manager voor beauty & lifestyle merken die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Het is mijn missie om ondernemers te helpen aan een constante groei op social media. Meer naamsbekendheid, meer omzet en rust zodat ze voldoende tijd hebben om te focussen op wat ze het liefst doen. Mijn grootste inspiratiebron en missie is dat mijn klanten groeien en hun doelen bereiken. Als social media expert is mijn missie om jou te ondersteunen, zodat jij je kunt richten op waar jij het beste in bent en waar je het meeste plezier uithaalt.

"Mijn reis in de wereld van marketing en social media begon toen ik werkte als managementassistent bij Center Parcs op de marketingafdeling van Benelux."

Mijn reis in de wereld van marketing en social media begon toen ik werkte als managementassistent bij Center Parcs op de marketingafdeling van Benelux. Daar ontdekte ik mijn passie voor marketing. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als content creator, online marketeer, marketplace specialist, content marketeer en nu als social media manager.

Mijn verhaal

Mijn reis als ondernemer..

Ik heb met trots meer dan 22 tevreden ondernemers mogen ondersteunen in social media marketing en ruim 12 social media accounts mogen beheren. Wat mij het meeste voldoening geeft, is het zien van bedrijven die groeien omdat ik ze heb kunnen ondersteunen en ze meer tijd hebben voor waar ze goed in zijn.

"Een reis die mijn kijk op het leven heeft veranderd, was mijn bezoek aan de Filipijnen."

Naast mijn werk is reizen en eten een grote passie van mij. Naar mijn mening verbindt het mensen en creëert het warme herinneringen. Een reis die mijn kijk op het leven heeft veranderd, was mijn bezoek aan de Filipijnen. Mijn moeder is afkomstig uit de Filipijnen en tijdens een reis in 2013 heb ik kunnen zien waar mijn moeder is opgegroeid. Ik zag daar de kracht van dankbaarheid en besefte hoe belangrijk het is om te waarderen wat we hebben.

Mijn verhaal

Verbinding is de sleutel tot succes

Wat mij uniek maakt als social media manager is mijn persoonlijke aanpak. Ik sta naast jou, denk met je mee en ben jouw sparringpartner in dit avontuur. Het gaat niet alleen om social media, maar om het bouwen van jouw merk en de connectie met je doelgroep. 

"Mijn waarden zijn verbinding, doelgerichtheid en persoonlijk contact."

Mijn waarden zijn verbinding, doelgerichtheid en persoonlijk contact. Samen werken we aan een sterke band met jouw doelgroep, wat leidt tot langdurige relaties en mooie resultaten, zoals meer naamsbekendheid en omzet.

Dit is mijn passie en wat ik het allerliefste doe!

Het is mijn missie en passie om bedrijven te helpen die hun social media kanalen naar een hoger niveau willen tillen door middel van hoogwaardige content, consistentie en een sterke social media strategie. Als ondernemer heb je het erg druk met het runnen van je eigen bedrijf. Investeren in social media marketing is een goede stap om je bedrijf nog harder te laten groeien. Stel je eens voor hoe het zou zijn als er aanvragen binnenstromen en je producten worden verkocht, terwijl jij je kunt concentreren op wat je het liefste doet.

Over mij

Fun facts

Ik ben een échte food addict. Ik houd van eten, uit eten gaan, koken met familie en vrienden, gezellig borrelen, op het terras zitten in het zonnetje. Heerlijk vind ik het!

Ik ben 5x 1e geworden op het NK Kempo en 1x 2e en 2x 3e geworden op het WK Kempo (vechtsport). Ik ben gedreven, gedisciplineerd, enorm fanatiek en houd ervan om mezelf uit te dagen.

Ik ben een travel freak. Ik houd reizen, nieuwe landen en steden ontdekken, op avontuur gaan. Ik heb altijd ‘fear of missing out’ op vakantie (ik wil alles gezien en gedaan hebben).

En nu is het jouw beurt!

Zojuist heb ik je een kijkje gegeven in mijn leven, maar ik ben ook erg benieuwd naar die jou! Wat is jouw ondernemersverhaal? Wat triggerde je om mijn verhaal te lezen? 

Deel je verhaal hieronder en ik zal op werkdagen binnen 24 uur reageren.