Ben jij er klaar voor om te groeien op social media met waardevolle content?

Download hieronder mijn gratis 31 dagen contentkalender template met waardevolle content ideeën ter inspiratie voor jouw social media content.

Are you ready to rock your socials? Let’s go!

  Voornaam*

  E-mail*

  Een overvloed aan content inspiratie en waardevolle content ideeën voor jouw bedrijf

  Herken je dat? Even snel een filmpje of post in elkaar zetten, geen ideeën hebben voor waardevolle content of gewoon geen inspiratie. No worries, I got you! Met de 31 dagen contentkalender is dat verleden tijd.

   

  • Een bom aan gratis inspiratie voor maar liefst 31 dagen aan social media content die je kunt gebruiken.

   

  • Je hoeft niet meer na te denken over wat je gaat posten, want je haalt de content inspiratie er zo uit.

   

  • Content stress is verleden tijd doordat je nu een helder en duidelijk overzicht hebt met wat voor content je zou kunnen plaatsen.

   

  • Je kunt makkelijk consistent zichtbaar zijn doordat je een duidelijk overzicht hebt met wat je kunt posten en daardoor vooruit kunt plannen.


  Ja, ik herken dit!

  Nog even voorstellen

  Hi, ik ben Shelley Verheij en als Social Media Manager is het mijn missie om ondernemers – voornamelijk in de beauty, fashion en wellness branche te helpen aan een constante groei op social media – meer leads, klanten en omzet zodat ze voldoende tijd hebben om te focussen op hun onderneming.

  Ik was 18 jaar oud toen ik begon met mijn opleiding Creative Business en naast mijn voltijd hbo-studie een aantal toffe opdrachten binnenhaalde. Toen ik begon met studeren dacht ik gelijk al: is dit het? Ik wil meer! Meer uitdaging! Een sprong in het diepe wagen.

  Naast mijn opleiding heb ik altijd een ‘serieuze’ parttimebaan gehad in de marketing. Veel van mijn klasgenoten vonden dit gek. Zo zei een klasgenoot tegen mij: “Waarom geniet je niet nog even van je studentenleven en neem je niet een chille studentenbaan?!” Ik was heel erg trots dat ik de werkervaring op kon doen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als Social Media Manager, Content Creator, Content Marketeer en Marketplace Specialist.

  Nu help ik ondernemers naar een ijzersterke social media marketing strategie zodat zij meer leads, klanten en omzet binnenhalen.